Özel Haber

Rus senatör Puşkov: Erdoğan doğru yapıyor, ABD'nin kendisi zarar görecek!

Rus senatör Puşkov, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’nin yaptırım tehditlerine karşı doğru hamlelerle en beklemedikleri açıklamaları yaparak son verdiği karşılığa dikkat çekti

Rus senatör Puşkov: Erdoğan doğru yapıyor, ABD'nin kendisi zarar görecek!
27-07-2019 22:00

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Türkiye’nin Boeing uçaklarından vazgeçmesi olasılığında ABD'li şirketin büyük bir kayıp yaşayacağını kaydetti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Rus senatör Puşkov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABDtarafından Türkiye’ye karşı yaptırım uygulanması halinde Boeing uçaklarının alımını da gözden geçirebilecekleri açıklamasını değerlendirdi.

10 MİLYAR DOLARLIK ALIMDAN VAZGEÇMEK...

Puşkov, şunları ifade etti:

"Erdoğan doğru yapıyor. ABD'nin yaptırım tehditlerine karşılık Erdoğan, onların en savunmasız yeri, ceplerine darbe vurmakla tehdit etti.

10 milyar dolarlık Boeing uçaklarının alımından vazgeçmek, ABD'ye en güçlü bir karşılık olur. Sadece ABD'ye değil, aynı zamanda Boeing'e de güçlü bir darbe olur.

Zaten 737 tipi uçaklarının skandalının ardından Boeing şirketi zayıflamış bulunuyor" dedi.

Daha önce de bir televizyon kanalına konuşan Puşkov, Türkiye’nin Rusya’nın mutlak doğal partneri olduğunu da vurgulamıştı.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER