Özel Haber

Rus Senatör Puşkov: ABD, tarihinin en skandal ve tartışmalı seçimlerine doğru gidiyor

ABD’nin, tarihindeki en skandal ve tartışmalı seçimlerine doğru gittiğini kaydeden Rus Senatör Puşkov, Trump’ın 3 Kasım’daki seçimleri erteletmeyi de düşündüğünü, sonuçların tahmin edilemeyeceğini ifade etti

Rus Senatör Puşkov: ABD, tarihinin en skandal ve tartışmalı seçimlerine doğru gidiyor
03-08-2020 23:12

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyon Konseyi (Senato) Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Amerika'nın tarihinin en skandal ve tartışmalı seçimlerine doğru gittiğini söyledi.

Rus senatör Puşkov, ABD Başkanı Donald Trump'ın, kendi ülkesinde 3 Kasım'da yapılacak ABD Başkanlık Seçimlerinin ertelenmesi önerisinde bulunduğunu hatırlattı. 

Trump, Twitter paylaşımında, uzaktan oylama sisteminin karmaşıklığa yol açacağına işaret ederek söz konusu seçimlerinin ertelenmesi önerisinde bulunmuştu. 

Puşkov, "Trump, Covid-19 nedeniyle seçimleri erteleme olasılığını düşündü, çünkü 'posta yoluyla yapılan genel oylama, ABD tarihinde en hatalı ve hileli seçim olacak' Rakipleri sert bir şekilde karşı çıkacak. Amerika Birleşik Devletleri, tarihinin en skandal ve tartışmalı seçimlerine doğru gidiyor. Sonuç tahmin edilemez" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER