Özel Haber

Rus milletvekili Poklonskaya: Erdoğan bilge, cömert, erkek...

Rusya’da Duma Milletvekili ve Kırım eski Başsavcısı Poklonskaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’de, bilge ve cömert bir erkek gibi kendilerini ağırladığını kaydetti

Rus milletvekili Poklonskaya: Erdoğan bilge, cömert, erkek...
14-10-2019 19:09

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Kırımlı milletvekili ve Kırım eski Başsavcısı Natalya Poklonskaya, Türkiye ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erkek gibi davranarak kendilerini ağırladığını kaydetti.

Kırım eski Başsavcısı olarak daha önce de gündemde olan Rus milletvekili Poklonskaya, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus heyetini ağırlayarak bilge, erkek ve cömert biri olarak davrandı” diyerek duygularını sosyal medya hesabında paylaşırken, geziden dolayı Ukrayna tarafının resmi tepkisini ve tutumunu da sert dille eleştirdi.

Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin başkanlığındaki Rus heyeti, İstanbul'da yapılan "Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılığın Güçlendirilmesi" konulu Üçüncü Parlamento Başkanları Konferansı'na katılmıştı. Heyette Kırım milletvekilleri Natalya Poklonskaya ile Ruslan Balbek yer almıştı.

Bu arada Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Duma Başkanı Volodin aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam gönderdiği de açıklanmıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER