Özel Haber

Rus Milletvekili Matveyçev, Rusya lideri Putin’in misyonunu anlattı

Rus parlamentosu alt kanadı Devlet Duması Milletvekili Milletvekili Matveyçev, Rusya lideri Putin’in misyonunu anlattı

Rus Milletvekili Matveyçev, Rusya lideri Putin’in misyonunu anlattı
12-08-2024 14:29

MOSKOVA - ÖZEL

Rus parlamentosu alt kanadı Devlet Duması Milletvekili Oleg Matveyçev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in misyonunun Rusya'ya yönelik Batı'dan gelen tehdidi tamamen ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti. “Haber Panosu" (https://t.me/Haber_Panosu) Telegram kanalına  konuşan Rus politikacı, “Önümüzdeki yıllarda bu görevin yerine getirileceğinden şüphe yok” diye vurguladı. 

Matveyçev, “Sayın Putin’in görevi Batı'dan Rusya'ya yönelik tehdidi tamamen ortadan kaldırmaktır. Ve önümüzdeki beş ila on yıl içinde tamamlanacak. Pek çok kişi için Putin'in yaptığı işin yarısı hayal gibi görünüyor; belki de işin en zor kısmı. Ancak en güzel ve ilginç şey henüz gelmedi: orijinal planın tüm ihtişamını gösterecek olan son aşama!” diye konuştu.

Politikacıya göre, Rusya Devlet Başkanı Putin, öngörüsünü defalarca gösterdi. Matveyçev, şunları ifade etti:

“Örneğin, Rusya’nın Batı'nın yaptırım baskısına gösterdiği tepki! Ne diyordu kötü niyetli diller; yaptırımlar sözde Rus ekonomisini 'parçalayacak'. Ne oldu? 

Aslında hiçbir şey patlamadı. Ekonomimiz olağanüstü bir istikrar gösterdi; 15-20 yıl önce güvenlikle ilgili olarak başlatılan silahlar, petrol, nükleer projeler işe yaradı. Bu Putin'in stratejik düşüncesini gösterdi."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER