Özel Haber

Rus Devlet TV’sinden Zarubin “Üçlü Zirve”de Çankaya'daki Atatürk tablosuna takıldı!

Rusya Devlet Televizyonu Rossiya-24 muhabiri Zarubin, Ankara’daki “Üçlü Zirve” sonrasında perde arkası bazı görüntüleri paylaştı, Çankaya Köşkü’nü tanıtan Zarubin, Köşk’teki Atatürk tablosundan bakın nasıl bahsetti

Rus Devlet TV’sinden Zarubin “Üçlü Zirve”de Çankaya'daki Atatürk tablosuna takıldı!
23-09-2019 03:43

MOSKOVA - ÖZEL

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Türkiye-Rusya Federasyonu-İran Üçlü Zirvesi"nden izlenimlerini aktaran Rus gazeteci Pavel Zarubin, görüşmelerin yapıldığı Çankara Köşkü'nün girişinde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük resminden etkilendiğini belirterek, "Bu güzel, muhteşem bir manzara" dedi.

Görüşmelerle ilgili Rusya devlet kanalı Rossiya-24'in Kremlin özel muhabiri Zarubin, kameralara yansıyan perde arkası bazı ilginç olayların görüntüsünü paylaştı.

“Üçlü Zirve" görüşmelerinin yapıldığı Çankaya Köşkü'nün girişinde Atatürk'ün dev tablosunu farkettiğini anlatan Zarubin, "Girişte, merdivenlerin yanında Kemal Atatürk'ün büyük resmi var. Atatürk'ün bu köşkte yaşadığını da hatırlatalım. Ne yazık ki devlet liderleri bu güzel, muhteşem manzarayı göremeyecek. Çünkü burada çok sayıda gazeteci devlet liderlerinin fotoğrafını çekmek için görev başında" diyerek gazetecilerin Köşk’e giriş manzarasını kapattığını belirtti.

Öte yandan, paylaşılan görüntülerde, Putin'in yumruğunu masaya hafif şekilde vurduğu, Erdoğan’ın ise gazetecilerin görüntülememesi için, masanın üzerindeki dosyaları kaldırarak sandalyenin üzerine koyduğu da gözlerden kaçmıyor.

-21.14 dakikada o olay-

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER