Özel Haber

RST Başkan Yardımcısı Gorin: Türkiye'de her şey dahil sistemi iptal edilmeyecek

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği RST Başkan Yardımcısı Dmitriy Gorin Türkiye'de “her şey dahil” sisteminin iptal edilmeyeceğini söyledi

RST Başkan Yardımcısı Gorin: Türkiye'de her şey dahil sistemi iptal edilmeyecek
07-08-2024 01:10

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği RST Başkan Yardımcısı Dmitriy Gorin, "Türkiye'de her şey dahil sistemi iptal edilmeyecek" dedi.

Rus News.ru haber portalına konuşan uzman, Türkiye'de her şey dahil sistemin kaldırılmasının pek olası olmadığını, benzer görüşmelerin son 10 yıldır sürdüğünü ancak herhangi bir kapatmanın beklenmediğini kaydetti.

Uzman, her şey dahil sistemin dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda turist arasında talep gördüğünü vurguladı.

Gorin, "Bu tartışma son 10 yıldır sürüyor ve Türkiye'de her şey dahil sisteminin kapatılması beklenmiyor. Her şey dahil sistemi dünyanın birçok ülkesinden gelen turistler tarafından talep edilmektedir. Dolayısıyla Türkiye bu sistemi ortadan kaldırmayacaktır” diye açıkladı.

RST başkan yardımcısı, Türk otellerinde misafirlere hizmet vermek için çeşitli seçenekler de dahil olmak üzere teklif yelpazesini genişletmekten bahsedildiğini de belirtti. Uzman, menüden yemek sipariş etme imkanı sunan otellerin popüler hale geldiğini açıkladı.

News.ru, "Türk turizm sektörünün temsilcileri daha önce de yabancılar arasında popüler olan otellerde her şey dahil formatının yeniden değerlendirilmesi önerisinde bulunmuştu. Onlara göre, bireysel hizmetlerin seçimine ilişkin seçenekler, örneğin bu program kapsamında alkol sağlamanın reddedilmesi gibi değiştirilmelidir." diye konuştu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER