Yerel haber-Şirket Haber

RoyalCert Türkiye yöneticileri istişare toplantısında buluştu

-"Bu gibi toplantıların şirketler için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Burada güçlü ve eksik olduğumu yönlerimizi ele alıyor ve birbirimize tecrübelerimizi aktarıyoruz"

RoyalCert Türkiye yöneticileri istişare toplantısında buluştu
27-03-2021 14:22

RoyalCert Türkiye'nin ülke genelindeki 45 yöneticisi, iş süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için yapılması gerekenlerin ele alındığı istişare toplantısında buluştu.

RoyalCert Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilki gerçekleştirilen istişare toplantısında RoyalCert Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı, İcra Kurulu Başkanı Ziya Keskin ve Genel Müdürü Ömür Aydın'ın yanı sıra ülke genelinde 40'a yakın bölge müdürü katıldı.

Sapanca'da dün start alan ve bugün sona erecek buluşma, şirketle ilgili genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıyla başladı. Alphan Namlı'nın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğin ikinci gününde, şirketin iş süreçleri değerlendiriliyor ve bu süreçlerin daha verimli hale getirilmesi için yapılması gerekenler ele alınıyor.

Yurt dışı örneklerin de değerlendirildiği toplantıda, üst yöneticilerin yanı sıra bölge müdürleri birbirlerine tecrübelerini aktararak iletişimi güçlendiriyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER