Magazin

Rockçı Erdem Genç ikinci klibinde kafes dövüşü hakemi oldu

Rock sanatçısı Erdem Genç, ikinci klibi 'Bedeni Mahvet'te kafes dövüşü hakemi oldu. Genç, Motivasyon albümü tanıtım konseri 26 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirecek.

Rockçı Erdem Genç ikinci klibinde kafes dövüşü hakemi oldu
21-03-2019 00:22

Geçtiğimiz günlerde ilk albümü ve klibi 'Motivasyon'dan sonra ikinci klibini 'Bedeni Mahvet' şarkısına çeken rock sanatçısı Erdem Genç, bu sefer demir parmaklıklar ardından sesleniyor. Kafes dövüşünde Genç'in hakemliği karşılaşan güzel oyuncular, şarkı sözleri eşliğinde hünerlerini sergilediler. Erdem Genç'in özel tasarım mikrofonunun dikkat çektiği klipte müzisyenler de parçanın yüksek ritmine uyum sağlıyor.

Sarıyer'de bir kickbox salonunda gerçekleşen çekimlerden önce Rus modeller şampiyon eğitmenler Aygün Kutlu ve Fehmi Ergüven'den yumruk ve vuruş dersleri aldılar. Ardından kafese geçen modeller sanatçı uğruna tüm hünerlerini sergilediler. Kıyasıya mücadelenin galibi ise klibin sonunda belli oldu.
Çekimlerde klibin aynı zamanda yönetmenliği yapan Özgür Güngör gitarları çaldı. Görüntü yönetmenliğini Cem Yetiz üstlenirken sahne arkası çekimlerini Görkem Genç ve Burak Altan gerçekleştirdi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER