Kültür Sanat

’Reis’e Avrupa’dan engel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ’Reis’ filminin özel gösterimi Balıkesir’de Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle gerçekleşti. Oyuncu Reha Beyoğlu, şer odaklarının filmden dahi rahatsız olduklarını, filmin Avrupa’da gösterimin

’Reis’e Avrupa’dan engel
05-03-2017 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan ’Reis’ filminin özel gösterimi Altıeylül Belediyesinin düzenlediği etkinlikle gerçekleşti. Film gösterimi öncesinde verilen kokteylde Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, oyuncu Reha Beyoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve kurum müdürleri bir araya geldi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte filmi izleyen Reha Beyoğlu’na hayranlarının ilgisi yoğun oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Reha Beyoğlu,"Filmimiz vizyona girdi. Davetlerle ilgili yoğun bir talep var. Bu talepler karşısında vazgeçemeyeceğim yerlerden birisi de Balıkesir’in Altıeylül ilçesi, değerli Zekai Kafaoğlu’nun davetini kıramazdım. Dün akşam filmin Ankara’da galası yapıldı. Filme ilgi çok güzel. Burada da yoğun bir kalabalık var. Bu kalabalıklar reis sevdasını gösteriyor. Bu bir başlangıç, reis sevenler bu filme olan ilgiyi arttırdıkça Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımızın hayatının serileri devamı olarak çekilecektir" dedi.

Reis filminin galası yoğun katılımla yapıldı 'Reis'e yoğun ilgi dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER