Ekonomi

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor

Türkiye ekonomisinin itici gücü KOBİ’ler için alternatif finansman ihtiyaçlarına çözüm olarak ortaya çıkan NeoVade, ticari bir iletişim platformu olarak tasarlandı ve ücretsiz olarak kullanıma sunuldu

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor
23-11-2020 13:29

QNB Finansbank'ın Türkiye'de bir ilk olan yenilikçi ürünü NeoVade, şirketlere nakit ihtiyaçlarında alternatif bir finansman desteği sunuyor.

QNB Finansbank'ın açıklamasına göre, banka, ekonominin itici gücü KOBİ'lerin rekabet gücünü artıracak, yeniliklere kolayca adapte olabilecekleri hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

NeoVade, alacaklısı ya da borçlusu olunan e-Faturalar için, bu faturaların vadesinden önce ya da sonra ödenmesine yönelik teklifler oluşturulabilen bir ticari iletişim platformu olarak hizmete sunuldu.

Yeni hizmet, bankanın 2019'da hayata geçirdiği Dijital Köprü projesi kapsamında KOBİ’lerin dijital dönüşüme ulaşmalarını kolaylaştırma hedefiyle hayata geçirildi. Dijital ortamda vade/fiyat değişikliği mutabakatı sunuyor, alıcı ve satıcı şirketler arasında alternatif finansman kaynağı sağlıyor.

Bu sayede zaman ve maliyet tasarrufu elde edilerek tahsilat ve ödeme işlemlerinde sistemsel takip de sağlanabiliyor.

NeoVade kullanıcıları platform üzerinden; e-Faturaları için teklif üretebilecek, karşı taraf ile bu teklifleri paylaşabilecek ve oluşturulmuş olan tekliflerin kabul/onay takibini yapabilecek. Böylelikle kendi müşterileri ve tedarikçileri ile tahsilat ve ödeme konularında toplu olarak hızlıca iletişim kurabilecek.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER