Özel Haber

Putin’den Rusya-Azerbaycan müttefik ilişkileri vurgusu -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e tebrik mektubu vesilesiyle Rusya-Azerbaycan müttefik ilişkileri vurgusunda bulundu

Putin’den Rusya-Azerbaycan müttefik ilişkileri vurgusu -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-
23-12-2023 19:14

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e tebrik mektubu göndererek doğum gününü kutladı. Azerbaycan’ın Moskova Büyükelçiliğinden verilen bilgiye göre; Putin, duygularını şöyle aktardı;

“Yurttaşlarınız arasında ve yurt dışında haklı olarak büyük saygı görüyorsunuz. Dost Azerbaycan sizin liderliğinizde ekonomik ve sosyal alanda önemli başarılara imza atıyor, bölgesel ve uluslararası ilişkilerde önemli rol oynuyor.”

Putin, Moskova-Bakü ilişkilerinin müttefik düzeyinde olduğuna önemle dikkat çekerek, “Ülkelerimiz arasındaki müttefik ilişkilerin güçlendirilmesine kişisel katkınızı abartmak zordur" dedi. 

Rusya Devlet Başkanı Putin, “Yapıcı diyaloğu ve yakın işbirliğini sürdürmekten mutluluk duyacağım" diye vurguda bulundu. 

Bu arada, geçen yıl, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Müttefik İşbirliği Bildirgesi'ni imzalamıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER