Genel

PTT’den TURPEX ile yurt dışına ekonomik ve hızlı gönderi

- PTT, TURPEX markasıyla, 2-3 iş günü gibi kısa bir sürede en uygun ücretlerle gönderileri yurt dışı adresine teslim ediyor

PTT’den TURPEX ile yurt dışına ekonomik ve hızlı gönderi
03-09-2020 12:48

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), TURPEX markasıyla, 2-3 iş günü gibi kısa bir sürede en uygun ücretlerle gönderileri yurt dışı adresine teslim edecek.

PTT AŞ’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde yaklaşık 3 binden fazla kabul noktasıyla hizmet veren TURPEX ile yurt dışı taşımacılığında PTT müşterilerine fırsatlar ve destekler sunacak.

Gönderi potansiyeline bakılmaksızın tüm e-ticaret girişimcilerine, TURPEX tarafından uygun çözüm sağlanıyor. Uygun fiyatlı taşımacılık hizmetiyle KOBİ’lerin ihracatının artmasına katkıda bulunan TURPEX, uluslararası alanda rekabet etme fırsatını da beraberinde getiriyor.

PTT müşterileri, www.ptt.gov.tr adresindeki “gönderi ücreti öğrenme” sekmesinden TURPEX yollama ücretlerine ulaşabiliyor. Herhangi bir TURPEX gönderisinin yollama ücreti, ağırlık, boyut ve varış ülkesi seçilerek kolayca hesaplanabiliyor.

TURPEX gönderilerini mikro ihracat hizmeti kapsamında ulaştırmak isteyen göndericiler, gerekli ek formları herhangi bir PTT iş yerinden temin edebildiği gibi hiçbir gümrük çıkış işlemi için de ek ücret ödemek zorunda kalmıyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER