Siyaset

'Provokatif çağrılar gerçeği yansıtmamaktadır'

CHP Gençlik Kolları tarafından, sosyal medyada yer alan ve 16 Nisan halk oylamasına ilişkin CHP Gençlik Kollarına ait olduğu iddia edilen provokatif çağrıların gerçek olmadığı belirtildi.

'Provokatif çağrılar gerçeği yansıtmamaktadır'
19-04-2017 03:57

ANKARA

CHP Gençlik Kollarının twitter hesabından yapılan paylaşımda, sosyal medyada dolaşan ve CHP'ye ait olduğu iddia edilen genelgenin, gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Sosyal medyada, 16 Nisan halk oylamasına ilişkin CHP Gençlik Kollarına ait olduğu iddia edilen provokatif çağrıların gerçek olmadığı belirtilen paylaşımda, "Sosyal medyada dolaşan parti logolu dokümanın, matbu resmi belge olarak tarafımızdan yayıldığı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Bu arada, CHP kısa yalanlamasında, ne kağıtta adı ve imzası bulunanlar hakkında ne de "Sorumlular hakkında..." bir ifade kullanılmaması dikkat çekti.

İŞTE YALANLANAN O KAĞIT PARÇASI:

PERİNÇEK'İN AÇIKLAMASINDAN SONRA...

Bu arada, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Genel Merkezi'nden önce yaptığı açıklamada, "Hukuk dışında bir yol yok. YSK'ya itiraz ettik. Olmadı, Anayasa Mahkemesi'ne gideriz. PKK'LILARLA SOKAKTA İSYANA KALKANLARIN BALONUNU PATLATIRIZ... Michael Rubin gibi adamlara da Cumhurbaşkanına hakaret hakkı vermeyiz.."dedi.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER