Magazin

Poyraz Karayel sosyal medyaya damgasını vurdu

Poyraz Karayel yeni bölümüyle sosyal medyayı salladı.

Poyraz Karayel sosyal medyaya damgasını vurdu
17-12-2015 14:36

Başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı dizinin yeni bölümünde Bahri Umman'ın Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplaması ve Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını istediği sahne sosyal medyaya damgasını vurdu.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli (d. 11 Mayıs 1984) Istanbul doğumlu Türk sinema ,dizi oyuncusu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır.

Filmografi SİNEMA 2014 Silsile –Yönetmen:Ozan Açıktan DİZİ 2012 Son - Yönetmen:Uluç Bayraktar 2012 Kayıp Şehir – Yönetmen: Cevdet Mercan 2013 Kayıp – Yönetmen:Zeynep Günay Tan 2015 Poyraz Karayel -Yönetmen:Çağrı Vila Lostuvalı

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

Burçin Terzioğlu (d. 9 Mart 1980, İstanbul), Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.

Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015'ten Beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamakta.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER