Özel Haber

PKK ile DHKP-C ziyaretçisi Kılıçdaroğlu'na dev afişle tepki: Lanetliyoruz

CHP Başkanına karşı artan tepkilerden biri de Türkiye Gaziler Vakfı tarafından çeşitli bölgelere asılan dev afişlerle geldi. Gaziler Vakfı, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini lanetledi.

PKK ile DHKP-C ziyaretçisi Kılıçdaroğlu'na dev afişle tepki: Lanetliyoruz
09-06-2016 09:10

"Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" sözleri üzerine Fatih Camii'ndeki Şehit cenazesinde önüne boş mermi kovanı atılan, ardından da cami avlusundan kovulan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bir tepki de dev reklam tabelaları aracılığıyla geldi.

CHP Başkanına karşı artan tepkilerden biri de Türkiye Gaziler Vakfı tarafından çeşitli bölgelere asılan dev afişlerle geldi. Gaziler Vakfı, Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini lanetlediğini ilan etti.

Aydın Doğan'ın patronluğundaki TV kanalı CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında canlı yayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz akşam, terör örgütü PKK ve DHKP-C'yle ilgili rezalet bir açıklamada bulundu.

SAYGI DUYARIZ... İLGİLENİRİZ... 

Kılıçdaroğlu, "Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" dedi.

"PKK VE DHKPC SEVİCİLERİNİ LANETLİYORUZ"


Türkiye Gaziler Vakfı, çeşitli bölgelerde dev reklam tabelaları aracılığıyla verdikleri ilanlarla, Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini lanetledi.
Kılıçdaroğlu'nun TV programı sırasındaki fotoğrafının yer aldığı dev afişte, "PKK ve DHKP-C sevicilerini lanetliyoruz" denildi.
Dev afiş, sosyal medya aracılığı ile de hızla yayılırken, Kılıçdaroğlu ve CHP'lilere karşı tepkiler de dozunu artırarak büyüyor.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER