Genel

Peşine düşen köpekbalığından 3 saat yüzerek kaçtı

Avustralya'da zıpkınla avlanan ve teknesini kaybeden İngiliz dalgıç, peşine düşen köpekbalığından kaçarken karaya ulaşmak için üç saat boyunca yüzdü.

Peşine düşen köpekbalığından 3 saat yüzerek kaçtı
23-10-2017 14:35

ANKARA (AA) - Avustralya'da zıpkınla avlanan ve teknesini kaybeden Ä°ngiliz dalgıç, peÅŸine düÅŸen köpekbalığından kaçarken karaya ulaÅŸmak için üç saat boyunca yüzdü.

BBC'nin haberine göre, Perth'in 800 kilometre kuzeyinde Köpekbalığı Körfezi'nde zıpkınla avlanan 34 yaşındaki John Craig, yüzeye çıktığında bir arkadaşının da bulunduÄŸu teknesini göremedi.

Yardım çağırmak amacıyla etrafına su sıçrattığı esnada bir köpekbalığının kendisine yaklaÅŸtığını fark eden Craig, karaya doÄŸru yüzmeye baÅŸladı.

Francois Perron Ulusal Parkı'na kadar en az 3 saatte 7,5 kilometre yüzen Craig, ilk 15 dakika boyunca "meraklı" köpekbalığının kendisini takip ettiÄŸini söyledi.

Ä°ki yıl önce Avustralya'ya yerleÅŸen ve deneyimli bir dalgıç olan Craig, karaya ulaÅŸtıktan sonra birilerinin kendisini görebilmesi için kamp alanına yürüdü.

Yaklaşık yarım saat sonra bir uçağın kendisini fark ettiÄŸi dile getiren Craig, yaÅŸadıklarını "DehÅŸete kapılmıştım. Bilinmeyen bir yerin ortasında köpekbalığına yem olacağımı düÅŸündüm." sözleriyle anlattı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER