Medya

Öztürk Yılmaz’dan Ardahan Belediye Başkanı Demir’e: 8 ayda Ardahan’a bir tuvalet dışında ne yaptın?

Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, Belediye Başkanı Faruk Demir’e canlı yayında böyle cevap verdi: 8 ayda Ardahan’a bir tuvalet dışında ne yaptın?

Öztürk Yılmaz’dan Ardahan Belediye Başkanı Demir’e: 8 ayda Ardahan’a bir tuvalet dışında ne yaptın?
22-06-2020 19:53

HABER MERKEZİ - ÖZEL 

CNN Türk Masası canlı yayın programına katılan Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'e "8 ayda Ardahan’a bir tuvalet dışında ne yaptın?” diye çıkıştı.

Canlı yayın konuğu Hakan Bayrakçı’nın özel numarasından mesaj yoluyla Öztürk Yılmaz’a yönelik bir takım iddalar yöneltmesi, Bayrakçı’nın da Demir’in "Ardahana ne zaman gelecek” şeklindeki sorusunu aktarması üzerine Yılmaz; "ben de kendisine bir soru sorayım; 8 ayda Ardahan’a bir tuvalet dışında ne yaptın?” dedi.

Canlı yayında konuşan Öztürk Yılmaz; "Ardahan'a geleceğim seni de ziyaret edeceğim” dedi. Yılmaz Belediye Başkanı Demir’e yönelik sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim, Ardahan için Meclis kürsüsünden yapmış olduğum konuşmaların haddi  hesabı yok. Ben bunları bilen birisiyim ben sonuçta kendi ilimin köylerinde mahallerinde iki dönem seçim almış birisiyim , her eve girmiş birisiyim, ben gidipte başkasının,oylarıyla seçim kazanmadım.”

.

Eren Altun, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER