Genel

Öztiryakiler'e Japon ortak

-Hoshizaki Corporation ile varılan anlaşma uyarınca Öztiryakiler’in mevcut yönetim yapısında bir değişiklik olmayacak, şirketin ismi ve iş yapış şekli aynı kalacak

Öztiryakiler'e Japon ortak
09-11-2019 16:24

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe dünyanın en büyük üç firması arasında yer alan Japon Hoshizaki Corporation, Türkiye'de sektörün önde gelen firmalarından Öztiryakiler’e yüzde 28,6 oranında ortak oldu.

Öztiryakilerden yapılan açıklamaya göre, Japon Hoshizaki Corporation ile Öztiryakiler arasında yapılan ortaklık anlaşmasının hem Türkiye hem de Öztiryakiler açısından büyük önemi bulunuyor.

Öztiryakiler, merkezi Japonya’da bulunan ve sektörün dünyadaki en büyük üç firmasından birisi olan Hoshizaki Corporation ile yüzde 28,6 oranında ortak oldu.

- Öztiryakiler'in ismi ve iş yapış şekli değişmeyecek

Japon Hoshizaki Corporation ile varılan anlaşma uyarınca Öztiryakiler’in mevcut yönetim yapısında bir değişiklik olmayacak, şirketin ismi ve iş yapış şekli aynı kalacak. Öztiryaki ailesinin yönetime olan katkısı, tecrübeleri ve işindeki başarısı değişmez bir değer olarak korunarak iyileştirilmesi hedefleniyor.

Öztiryakiler'den yapılan açıklamada, "Öztiryakiler olarak, gelişen ve globalleşen dünyada daha kaliteli, daha hızlı ve verimli üretim yapmak, yenilikler tasarlamak ve büyük yatırımlara imza atmak için Hoshizaki’den gelen talep üzerine bu ortaklığı gerçekleştiriyoruz. Hoshizaki ve Öztiryakiler sinerjisi şirketimizin hızlı büyümesine ivme katacak. Hoshizaki ile çok daha geniş bir coğrafyada rekabet üstünlüğü elde edeceğimize inanıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER