Spor

Orhan Atik ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı Akhisar Belediyespor karşılaşmasına Orhan Atik ile hazırlandı. Galatasaraylı futbolcular, teknik direktör Mustafa Denizli’nin istifasının ardından, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek...

Orhan Atik ilk antrenmanına çıktı
01-03-2016 23:06
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı Akhisar Belediyespor karşılaşmasına Orhan Atik ile hazırlandı.
Galatasaraylı futbolcular, teknik direktör Mustafa Denizli’nin istifasının ardından, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını, Galatasaray Futbol Akademisi Teknik Direktörü Orhan Atik’in yönetiminde tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Futbol Akademisi teknik direktörlerinden Orhan Atik’in yönetiminde yapılan idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplara ayrılan sarı-kırmızılılar, pas ve top kapma çalışmaları yaptı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda bir oyun gerçekleştirildi. Antrenman, soğuma hareketleri ile tamamlandı. Sinan Gümüş ile birlikte sol kasığında zorlanma tespit edilen Aurelien Chedjou ve sol arka adale alt kısımda tendon seviyesinde zorlanma tespit edilen Lionel Carole’ün tedavisine devam edildi.
Sarı-kırmızılı ekip, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak yarın saat 18.15’te başlayacak olan mücadele için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER