Genel

Oppo'nun yeni işletim sistemi arayüzü ColorOS 11 Türkiye'de

"Türkiye'deki varlığımız hızla büyüyor"

Oppo'nun yeni işletim sistemi arayüzü ColorOS 11 Türkiye'de
09-12-2020 13:36

Oppo, yeni işletim sistemi arayüzü ColorOS 11'in Türkiye'de aralık ayı itibarıyla hem Find X2 hem de Reno4 Lite modelinde kullanılacağını duyurdu.

Oppo açıklamasına göre, ColorOS 11'in hızla geliştirilmesi sayesinde Oppo kullanıcıları, akıllı telefonlarında yeni Android 11 deneyimleri yaşayabilecek.

Oppo, Google ile yakın iş birliği çerçevesinde eylül ayında tüketiciler için Android 11 Beta lansmanını gerçekleştiren ilk akıllı telefon üreticilerinden biri olmuştu.

Başarılı olan bu adımın ardından tüm dünyadan kullanıcıların geri dönüşleri alındı ve ColorOS 11'in resmi versiyonu bunlara uygun bir şekilde optimize edildi.

ColorOS 11'in yaygınlaştırılması, Türkiye'de ve diğer ülkelerde sayıları hızla artan kullanıcıların Android deneyimlerini güçlendirme konusunda Oppo'nun kararlılığını gösteriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, "ColorOS 11; kullanıcılara kişiliklerini serbest bırakma ve yaratıcılıklarını sergileme olanağı veriyor, gizlilik ve kontrol düzeylerini artırıyor. Türkiye'deki varlığımız hızla büyüyor.

Dijital teknolojiyle kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıran bir işletim sistemi sunarak onları desteklemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER