Genel

OPPO'dan foto muhabiri Coşkun Aral ile iş birliği

İş birliği kapsamında Coşkun Aral, Oppo'nun tüm akıllı ürünlerini inceleyecek ve YouTube kanalında çekmiş olduğu videolarını OPPO'ya özel bir playlist altında yayınlayacak

OPPO'dan  foto muhabiri Coşkun Aral ile iş birliği
08-01-2021 14:00

Geliştirdiği teknolojilerle mobil fotoğrafçılık alanında adından söz ettiren Oppo, foto muhabiri Coşkun Aral ile iş birliğine imza attı.

Oppo'dan yapılan açıklamaya göre, mobil fotoğrafçılık kavramı, modern ve profesyonel fotoğrafçılık alanında her geçen gün daha çok önem kazanırken Oppo'nun pratik, fonksiyonel ve kullanım kolaylığı sunan modelleri, bu teknolojik evrimi olumlu yönde etkiliyor. Oppo, ürettiği akıllı telefon modellerinde fotoğraf kalitesini daha da artırarak mobil fotoğrafçılığı bir üst seviyeye taşıyor.

Oppo, başarılarıyla dünyada adından söz ettiren foto muhabiri Coşkun Aral ile iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında Coşkun Aral, Oppo'nun tüm akıllı ürünlerini inceleyecek ve YouTube kanalında çekmiş olduğu videolarını OPPO'ya özel bir playlist altında yayınlayacak.

Coşkun Aral'ın hazırladığı "Oppo ile Hayatım Benim Koleksiyonum" playlistine https://youtube.com/playlist?list=PLG3BX7SjVuyjkRKrzXkraAxWtgQEw85Ma linki üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER