Genel

Operasyondan 1 acı haber

Genelkurmay Başkanlığı, Şah Fırat operasyonu sırasında herhangi bir çatışma yaşanmadığını belirtti ve başlangıç evresindeki intikal esnasında bir personelin geçirdiği bir kaza sonucu şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada

Operasyondan 1 acı haber
22-02-2015 11:33
Genelkurmay Başkanlığı, Şah Fırat operasyonu sırasında herhangi bir çatışma yaşanmadığını belirtti ve başlangıç evresindeki intikal esnasında bir personelin geçirdiği bir kaza sonucu şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Uluslararası Antlaşmalar ile Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolu’ndaki manevi değeri yüksek ecdat yadigârı emanetler, Suriye’de ortaya çıkan güvenlik sorunları ve askerî zaruretler nedeniyle, haklarımız saklı kalmak üzere geçici olarak yine Suriye topraklarında bulunan Suriye Eşmesi köyüne taşınmak üzere getirilmiştir. Geride değerli emanet bırakılmamıştır. Suriye Eşmesi’nde naaşın nakledileceği bölge birliklerimiz tarafından kontrol altına alınmış, bayrağımız göndere çekilmiştir. Şah Fırat operasyonu sırasında herhangi bir çatışma yaşanmamış, başlangıç evresindeki intikal esnasında bir personelimiz geçirdiği bir kaza sonucu şehit olmuştur."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER