Teknoloji

OnePlus 3 bomba gibi geliyor, işte özellikleri!

Bomba gibi özelliklerle yakında tanıtılacak olan OnePlus 3'ün basın görselleri ve detaylı teknik özellikleri Twitter üzerinden sızdırıldı.

OnePlus 3 bomba gibi geliyor, işte özellikleri!
18-05-2016 08:57

OnePlus'ın bu yıl piyasaya sürmeye hazırladığı amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 3'ün sızdırılan görsellerini daha önceki haberlerde paylaşmıştık. Bomba gibi özelliklerle gelen cihazın basın görselleri, mobil cihazların popüler casusu Evan Blass tarafından sızdırıldı.

oneplus 3 bomba

Sızdırılan görsellere göre OnePlus 3'ün özellikle arka tasarımı, HTC'nin yeni tanıttığı amiral gemisi HTC 10'a çok benziyor. Yekpare metal bir kasaya sahip olan cihazın arka kısmındaki anten bantları ve ön yüzündeki parmak izi okuyucu entegre edilmiş home butonu dikkat çekiyor. Tek kanallı mono hoparlör, USB-C girişi ve 3.5 mm kulaklık jak girişi ise OnePlus'ın yeni amiral gemisinin alt kısmında yer alıyor.

OnePlus 3'ün başlıca teknik özellikleri arasında 5.5 inç boyutunda ve Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4/6 GB RAM seçenekleri, 32 GB/64 GB dahili hafıza seçenekleri, 8 megapiksel ön kamera, 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamera, OPPO'nun geliştirdiği süper hızlı şarj destekli 3500 mAh batarya, Android 6.0.1 Marshmallow tabanlı OxygenOS 3.0 işletim sistemi gibi detaylar yer alıyor.
Cihazın 4 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza içeren versiyonunun 308 dolar, 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza içeren versiyonunun ise 382 dolarlık bir satış fiyatının olacağını da belirtelim.


SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER