Teknoloji

OneDrive, iOS için güncellendi!

Microsoft, iOS kullanıcılarının uygulama içinde işlerini daha hızlı yürütebilmesi için, yeni yayımladığı güncelleme ile beraber kullanıcılarına oldukça kullanışlı özellikler getirdi.

OneDrive, iOS için güncellendi!
18-12-2016 23:10

Microsoft, iOS için yayımladığı OneDrive güncellemesi ile uygulamayı daha işlevsel hale getirdi. Yeni güncelleme ile kullanıcılar uygulama içinde işlerini daha hızlı yürütebilecek.

4 dakikada Apple Campus 2 turu 4 dakikada Apple Campus 2 turu!

Apple'ın yeni teknoloji üssü Apple Campus 2 için hazırlanan özel video ile son 6 aylık gelişimi...

OneDrive artık daha kullanışlı!

Popüler depolama hizmeti OneDrive'a gelen yeni güncelleme ile birlikte, iOS kullanıcıları Word, Excel ve PowerPoint gibi dosyaları uygulama içinde artık anında görüntüleyebilecek.

Güncelleme ile gelen yeni bir özelliklerden biri ise, belgeleri ve kartvizitleri taramıza olanak sağlayan Office Lens uygulamasıyla, OneDrive'da bulunan belgeleri daha hızlı bir şekilde yazıya dökebileceksiniz.

Ayrıca gelen yeni güncelleme ile iPad kullanıcıları, OneDriveçevrimdışı kullanırken uygulamanın bütün özelliklerinden de yararlanabilecekler. Böylece çevrimdışıyken de dosyalarınıza rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

16-12/18/onedrive-ios-app-update.jpg

Birçok OneDrive kullanıcısının uzun bir süre yetkililerden talep ettiği özellik ise yeni güncelleme ile kullanıcılara sunuldu. Böylelikle, OneDrive kullanıcıları, kamera bilgilerini ayrıntılar sekmesinde görebilecekler.

Google Maps, tekerlekli sandalye desteği sundu Google Maps, tekerlekli sandalye desteği sundu

Google'ın başarılı harita servisi Google Maps, tekerlekli sandalye kullananlar için önemli bir...

Son olarak ise yeni OneDrive güncellemesi ile beraber, uygulamayı işyeri veya okul hesabından giriş yapan kullanıcılar için geliştirilmiş yükleme güvenirliği yeni güncelleme ile kullanıcılara sunuldu.

Microsoft'un yeni yayımladığı güncelleme ile gelen özelliklerden faydalanmak istiyorsanız, App Store üzerinden OneDrive uygulamasını güncellemeniz yeterli olacaktır.

::OneDrive'ın yeni güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaydet

Kaydet

Kaydet

Kaydet

Kaydet

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER