Ekonomi

Ofer: 'Türkiye Cumhuriyeti ve hükümetinin sonuna kadar yanındayız’

Ofer Group Yönetim Kurulu Başkanı Dalya Ofer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaptığı yazılı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti'nin ve hükümetinin sonuna kadar yanında olduğunu belirtti.

Ofer: 'Türkiye Cumhuriyeti ve hükümetinin sonuna kadar yanındayız’
18-07-2016 15:07

Ofer Group Yönetim Kurulu Başkanı Dalya Ofer, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Ofer, Türk halkının demokrasiye sahip çıktığını belirterek bunun Türkiye için milat olduğunu ifade etti. Ofer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişimi olmuş ve girişim sonuçsuz kalmıştır. Türk halkının demokrasi ilkesi olarak meydanlara çıkarak gereğini yapması anlatılamaz bir gurur abidesi olmuştur.

23 Nisan 1920 tarihinde kurulan meclise bile o tarihte ateş açılmazken bugün bir takım karanlık odaklara hizmet vermiş olan vatan hainlerini tarih hiç bir zaman affetmeyecektir .

Bunu yapanlar İslam'la ve müslümanlıkla alakası olmayan kişilerdir. Bunlarda Allah korkusu olmayan kafirlerdir. Halkın demokrasiye sahip çıkması Türkiye Cumhuriyeti'nde bir milat olmuştur ve önemli bir dönüm noktasına gelinmiştir. Türkiye'nin bu darbe girişimi yapanlardan temizlenmesi "Tam ileri" demek için etrafındaki pislikleri temizlemesi gerekiyor. Türkiye bunu gelecek güzel günler için yapmak zorundadır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin sonuna kadar yanındayız şahım ve grubum olmak üzere gerek Amerika'da gerek Avrupa'da diploması ve lobi olmak üzere bu hain çetenin Türkiye'de yargılanması için elimizden ne geliyorsa herşeyi yapacağımızın bilinmesini isteriz. Biz beraber bir Türkiye'yiz. Biz birlikte bir gücüz.Gelecek aydınlık bir Türkiye için elimizdeki tüm enstrümanları kullanacağız.
Aziz Türk Milletinin başı sağolsun".
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER