Teknoloji

Nokia 6'nın başına gelmeyen kalmadı!

Dayanıklılık testine tabi tutulan Nokia 6 büküldü, çizildi ve hatta yakıldı. Peki, Nokia'nın yeni amiral gemisi dayanıklılık testinde nasıl bir performans gösterdi?

Nokia 6'nın başına gelmeyen kalmadı!
15-03-2017 21:37

Akıllı telefon pazarında tekrar boy göstermeye başlayan Nokia'nın amiral gemisi olarak nitelendirilen Nokia 6 modeli, tasarımı ve teknik özellikleri ile kullanıcıların yoğun ilgisine maruz kalıyor.

Nokia 6 ön inceleme Nokia 6 ön inceleme

Nokia 6 ön inceleme videomuzda, Android işletim sistemiyle yıllar sonra geri dönen şirketin...

İlk olarak Çin'e özel olarak tanıtılan ve stokları kısa bir süre içerisinde tüketilen Nokia 6, MWC 2017 etkinliğinde global olarak satışa sunulmak için görücüye çıktı.

Şirketin Android işletim sistemiyle akıllı telefon pazarına yeniden merhaba dediği Nokia 6'nın, dayanıklılığını gözler önüne seren yeni bir video yayınlandı.

Nokia 6 dayanıklılık testinde!

Teknolojik cihazlara uyguladığı dayanıklılık testleri ile tanınan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının bu defa konuğu, Nokia 6 oldu.

Uygulanan dayanıklılık testinde Nokia 6'nın bükülmeye karşı oldukça dayanıklı olduğu dikkat çekerken, bıçak ile cihazın kasasında oluşan çizikler oldukça kötü görünüyor.

Akıllı telefonun çakmak ile ateşe maruz bırakılan ekranında, kısa bir süre içerisinde kalıcı bir leke oluşuyor.

Nokia 6'nın kenarlarına bıçak ile kolayca zarar verilebiliyor. Tabi, burada uygulanan testin günlük yaşamdan oldukça uzakta olduğunu unutmamak gerekiyor.

:: Nokia 6'ya uygulanan dayanıklılık testi hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER