Teknoloji

Nokia 230, 24 ayar altınla kaplandı

Nokia 230 1 haftalık şarj ömrüyle yüksek kullanım için ideal bir telefon. Altın kaplama ile özelleştirilen telefonun satış fiyatı ise tatmin edici.

Nokia 230, 24 ayar altınla kaplandı
11-01-2016 04:02

Binlerce dolar karşılığında yaptırılan altın kaplamalar, görünüşe önem veren kişiler tarafından rağbet görürken, düşük fiyatlı telefonlar için de bu tip girişimler yapılabiliyor. Vietnam merkezli Karalux, Nokia 230 model telefonu altın kaplama ile özelleştirerek satışa sundu.

Genellikle yüksek donanımlı telefonlarda gördüğümüz bu çalışma, konuşma odaklı telefonları tercih eden kitle düşünülerek yapılmış. Arka kapağı ve bazı bölgeleri 24 ayar saf altın ile kaplanan telefon değişik bir tasarıma bürünmüş. 1 hafta kullanım ömrü sunan Nokia 230 akıllı telefon olmamasına rağmen şarj avantajıyla rakiplerinin önüne geçiyor.

ALTIN KAPLAMANIN MALİYETİ TELEFONDAN PAHALI

Piyasada 67 dolara alıcı bulan Nokia 230, Karalux'un tasarımsal dokunuşuyla beraber 125 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Altın kaplamanın telefonun maliyetinden daha fazla tuttuğunu düşünürsek bu özelleştirmenin gösterişi seven ve telefonundan uzun pil ömrü bekleyen kişiler tarafından tercih edilebileceği söylenebilir.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER