Özel Haber

Türkiye, dev uluslararasi CPM - Collection Première Moscow fuarına katılıyor

Türkiye, Moskova’da düzenlenecek Rusya ve Orta Asya'daki moda endüstrisinin en büyük iş platformu dev uluslararasi CPM - Collection Première Moscow fuarına katılıyor

Türkiye, dev uluslararasi CPM - Collection Première Moscow fuarına katılıyor
13-10-2024 00:36

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya ve Orta Asya'daki moda endüstrisinin en büyük iş platformu CPM - Collection Première Moscow Fuarı, Crocus Expo'da yapılacak.

Rus medyasına göre, 18-21 Şubat 2025 tarihlerinde moda kadın, erkek ve çocuk giyim, iç giyim, mayo, ayakkabı ve aksesuar üreticilerinin yanı sıra perakende satış için hazır ürün ve servis çözümlerinden oluşan geniş bir fuar alanı Crocus Expo Uluslararası Fuar Merkezi'nde yer alacak.

Fuarda Rusya, Belarus, İtalya, Türkiye, Çin, Hindistan ve diğer birçok ülkeden ulusal standları da sunulacak. Haberde, "Geleneksel olarak CPM, iç giyim, mayo ve plaj modası, ev giyimi, uyku ve fitness - dreams by CPM markalarının yer aldığı özel bir fuara ev sahipliği yapacak. Rusya, Türkiye, Çin, Avrupa, Güney Amerika, ABD ve Avustralya'dan markalar güncel yeni ürünler ve geniş ürün yelpazesiyle alıcılarla buluşuyor." bilgisi paylaşıldı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER