Gündem

'Müslümanlar, mezhep çatışmalarına karşı uyanık olmalı'

AK Parti Mersin Milletvekili Tezcan, "Mezhep Çatışmalarına Karşı Sağduyulu İttifak Çağrısı" başlıklı konuşmasında "Müslümanlar, mezhep çatışmalarına karşı uyanık olmalı" dedi. - Anadolu Ajansı

'Müslümanlar, mezhep çatışmalarına karşı uyanık olmalı'
30-11-2016 23:47

TBMM

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, "Mezhep Çatışmalarına Karşı Sağduyulu İttifak Çağrısı" başlıklı konuşmasında, mezhep çatışmalarına karşı Müslümanların uyanık olması gerektiğini söyledi.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı.

Gündem dışı söz alan AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, "Mezhep Çatışmalarına Karşı Sağduyulu İttifak Çağrısı" başlıklı konuşmasında, mezhep çatışmalarına karşı Müslümanların uyanık olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da yangında hayatını kaybeden çocuklara ve eğitmene Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, "AK Parti iktidarı olarak bu olayın takipçisi olacağız. İhmali olan kim olursa olsun statüsüne, konumuna bakılmaksızın gereği yapılacaktır. Bu tip acı hadiseleri siyaset üstü mesele olarak ele almalıyız. İhmali olan kim varsa kanunlar ve hukuk içinde hesabı sorulacaktır." diye konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, yangında hayatını kaybeden çocuklara Allah'tan rahmet diledi.

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık da gündem dışı konuşmasında Adana'daki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında yoksul ailelerin çocuklarının hayatlarını kaybettiğini belirterek, eğitimdeki en önemli sorunun barınma olduğunu öne sürdü.

Muhabir: Kadir Karakuş,Seval Güler

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER