Spor

Muslera: Galatasaray kariyerimde çok önemli bir yer alacak

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera, "Galatasaray’dan çok şey öğrendim. Çok büyük başarılar yaşadım. Kariyerimde çok önemli bir yer alacak." dedi. - Anadolu Ajansı

Muslera: Galatasaray kariyerimde çok önemli bir yer alacak
19-10-2016 00:27

İSTANBUL 

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, GSTV'nin Florya'daki stüdyolarında özel olarak gerçekleştirilen röportajda açıklamalarda bulundu.

Futbol hayatına Wanderers Kulübünde başladığını ve Avrupa'ya ilk adımını Lazio ile attığını belirten Muslera, "Galatasaray'dan çok şey öğrendim. Çok büyük başarılar yaşadım. Kariyerimde çok önemli bir yer alacak." dedi.

"Günümüz futbolunda kaleci de oyun içinde olmak zorunda"

Futbolda kalecilerin de artık oyunun içinde olduğunu belirten başarılı kaleci, "Günümüz futbolunda kaleci de oyun içinde olmak zorunda. Ben de elimden geldiği kadar bunu yapmaya çalışıyorum. Uzun yıllardır Galatasaray'da oynuyorum. Çok önemli bir takımdayım. Bu sene çok iyi bir kadromuz var. Oynadığımız oyundan da inanılmaz zevk alıyorum. Oyun içinde kendinize güvendiğiniz anlar oluyor. Takım arkadaşlarım, taraftarımız ve camiamız bana bu güveni veriyor." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Süha Gür

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER