Yerel haber-Şirket Haber

Mitsubishi Electric klimalar kullanıcılara tasarruf sağlıyor

"Klimalarımızla konutlarda ısıtma alışkanlıklarının değişmesini sağlarken hem ısıtma hem de soğutmada enerji tüketiminin azalmasına katkıda bulunuyoruz"

Mitsubishi Electric klimalar kullanıcılara tasarruf sağlıyor
08-03-2021 14:45

İleri teknolojiye sahip iklimlendirme çözümleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric, evleri ve ofisleri tasarruflu bir şekilde ısıtmaya veya soğutmaya imkan tanıyor.

Mitsubishi Electric açıklamasına göre, Kovid-19 salgını nedeniyle iç ortamda daha fazla zaman geçirilirken kış ve bahar aylarında klimayla ısınan ya da sıcak iklimlerde klimayla soğutulan iç ortamlardaki klima filtreleri ve elektrik faturaları tüketicileri endişelendirebiliyor.

İklimlendirme çözümleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric, evleri ve ofisleri tasarruflu bir şekilde ısıtmaya veya soğutmaya olanak sağlıyor.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Ürün Müdürü Caner Güçer, doğru bir klima sistemi yatırımıyla uzun yıllar sorunsuz ve sağlıklı ısıtma ya da soğutmanın mümkün olduğunu belirterek, iyi bir klimayla yüksek enerji tasarruflu ve sağlıklı iklimlendirmenin mümkün olduğunu kaydetti.

Mitsubishi Electric’in gücünü daha iyisi için değişimi hedefleyen global vizyonundan aldığını belirten Güçer, "Mitsubishi Electric, iklimlendirme sistemlerini konfor, verim ve dayanıklılığın en yüksek standardını ifade eden Mitsubishi Electric Quality (Mitsubishi Electric Kalitesi) anlayışıyla üretiyor.

Markamız, teknolojide, tasarımda ve üretimdeki mükemmelliğine işaret eden bu global kalite anlayışı çerçevesinde en iyiyi sunmak için klima sistemlerini en zorlu testlerden geçiriyor, üretimini en hassas proseslerle kontrol ediyor. Böylece, sistem ömrünü tamamlayana kadar uzun bir süre çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER