Yerel haber-Şirket Haber

Mitsubishi Electric, inovatif çalışmalarıyla teknolojiye katkısını sürdürüyor

"Şirketimiz, önümüzdeki 100 yıl boyunca da inovatif ve çağın ötesindeki teknolojileriyle dünyaya katkıda bulunmaya devam edecek"

Mitsubishi Electric, inovatif çalışmalarıyla teknolojiye katkısını sürdürüyor
10-03-2021 15:14

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu, Mitsubishi Electric'in önümüzdeki 100 yıl boyunca inovatif ve çağın ötesindeki teknolojileriyle dünyaya katkıda bulunmaya devam edeceğini bildirdi.

Mitsubishi Electric, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla inovatif teknolojilerini paylaştı.

Mitsubishi Electric'ten yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde evden uzaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, inovatif çalışmalarıyla teknolojiye katkısını sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Saraçoğlu, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de teknolojinin gelişmesi için hız kesmeden çalıştıklarını belirtti.

Saraçoğlu, Mitsubishi Electric'in 100 yıldır enerji verimli, çevreci, yenilikçi ürünleri ve ileri teknoloji çözümleriyle evden uzaya kadar çok sayıda sektörde öncü teknolojiler geliştirdiğini aktararak, "Dünyanın ilkleri, en hızlıları ve en büyükleriyle dolu başarılarının üzerine yeni başarılar inşa etmeyi sürdüren Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini topluma katkıda bulunmak için kullanarak her adımında öncü bir şirket olarak yoluna devam ediyor.

Bulunduğu çağın ötesinde teknolojiler geliştiren bir şirket olarak pek çok farklı sektörde çığır açıcı teknolojilerimizle faaliyet gösteriyoruz. Bir asırdır bilimin ışığında ileri teknoloji ürün ve çözümlerimizle iş ortaklarımıza ve tüketicilerimize dünya genelinde en iyiyi sunmak üzere çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER