Eğitim

Minik öğrencilerden örnek kampanya

Beylikdüzü Mehmet Gesoğlu İlkokulu öğrencileri, biriktirdikleri yardım malzemelerinden oluşan 35 koliyi Siirt Şehit Davut İlbaş İlkokulu’na gönderdi.

Minik öğrencilerden örnek kampanya
08-03-2017 14:17

Eylül ayında başlatılan kampanya kapsamında öğrenciler, çok sayıda kitap, kıyafet ve oyuncak topladı. Yardım malzemelerinden oluşan 35 koli, düzenlenen törenin ardından Siirt’te bulunan Şehit Davut İlbaş İlkokulu’na gönderildi. Törende konuşan Okul Müdürü Yılmaz Yıldız, yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Bu kampanya kapsamında öğrencilerin merhamet ve yardımlaşma duygularını geliştirmek, kardeşliğin önemi vurgulamak amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz çok büyük özveriyle kampanyaya destek verdi. Toplamış olduğumuz 35 koli yardımı, Siirt’teki çocuklarımıza göndermiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu kapsamda bizlere büyük destek veren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’ya da teşekkür ederiz” dedi.

Mehmet Gesoğlu İlkokulu öğrencileri de, “Kardeşlerimiz için çeşitli yardım malzemeleri topladık. Malzemeler için bir paylaşım dolabı kurduk. Yardımlaşmak çok önemli. Bunu yapabildiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu.
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER