Magazin

MICHELIN Rehberi Türkiye'deki restoran seçkisini 5 Aralık'ta açıklayacak

Fransız araba lastiği üreticisi Michelin tarafından otel mutfaklarına ve restoranlara verilen prestij ödülü "MICHELIN Rehberi", Türkiye'deki restoran seçkisini 5 Aralık'ta açıklayacak

MICHELIN Rehberi Türkiye'deki restoran seçkisini 5 Aralık'ta açıklayacak
26-09-2024 16:48
İstanbul

Konuya ilişkin Michelin'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul, İzmir ve Muğla'nın yeme-içme kültürünün en iyilerinin yer aldığı seçki, İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus'ta düzenlenecek törenle duyurulacak.

Törene, MICHELIN Rehberi İstanbul, İzmir ve Muğla 2025 seçkisinde yer alacak tüm restoranların şefleri davet edilecek.

MICHELIN Rehberi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak törende, sektör profesyonellerinin olağanüstü performansını ön plana çıkaran bir dizi özel ödül de etkinlik sırasında sahiplerini bulacak.

Türkiye'deki keşif çalışmalarını sürdüren MICHELIN Rehberi müfettişleri, Muğla'daki mekanları da ziyaret etmeye başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MICHELIN Rehberi Uluslararası Direktörü Gwendal Poullennec, "MICHELIN Rehberi müfettişleri bu yıl da İstanbul, İzmir ve Bodrum'daki en iyi restoranları seçmek için seyahat etti. Yeni bölgeleri keşfetmeye devam ederken, Bodrum'un ötesinde Muğla'nın ilave bölgelerini de ziyaret ederek gizli kalmış mutfak hazinelerini bulmaktan heyecan duydular. Tüm seçkimizi resmen açıklamak ve yerel gurmelere ve uluslararası gezginlere Türkiye'nin yemek tutkunları için gerçek bir cennet olduğunu bir kez daha vurgulamak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

MICHELIN Rehberi'nin yeni seçkisi, ödül töreni sonrası MICHELIN Rehberi internet sitesinde ve uygulamasında yayınlanacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER