Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: MHP'nin görüş ve düşünceleri nettir, açıktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin görüş ve düşünceleri nettir, açıktır. Cumhur İttifakı çerçevesinde 2023 idealine ulaşma hususunda bütün Türkiye genelinde yaptığımız kongreler, bu amaca hizmet edecektir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: MHP'nin görüş ve düşünceleri nettir, açıktır
18-10-2020 19:22

ANTALYA (AA) - MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin 14 Mart 2021'de yapılması planlanan büyük kurultayına hemen hemen hazır hale geldiklerini belirterek, "2023 vizyonuna ulaÅŸma uÄŸrunda her türlü çabayı sarf edeceÄŸiz." dedi.

Semih Yalçın, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleÅŸtirilen MHP Antalya Ä°l BaÅŸkanlığı 13. OlaÄŸan Kongresi'nin divan baÅŸkanlığını yaptı.

Türkiye genelinde 9 AÄŸustos'tan bu yana 53 il ve 901 ilçe kongresini gerçekleÅŸtirdiklerini kaydeden Yalçın, "14 Mart 2021 tarihinde yapacağımız büyük toyumuza, büyük kurultayımıza hemen hemen hazır hale geldik." diye konuÅŸtu.

Kongrelerin 2023 vizyonlarına ulaÅŸma açısından önemli olduÄŸunu vurgulayan Yalçın, ÅŸöyle devam etti:

"Partimiz ve saygı deÄŸer liderimizin ortaya koyduÄŸu politikalarla büyük toyumuzu ve kongremizi gerçekleÅŸtirip, 2023 vizyonuna ulaÅŸma uÄŸrunda her türlü çabayı sarf edeceÄŸiz. MHP'nin görüÅŸ ve düÅŸünceleri nettir, açıktır. Cumhur Ä°ttifakı çerçevesinde 2023 idealine ulaÅŸma hususunda bütün Türkiye genelinde yaptığımız kongreler, bu amaca hizmet edecektir. Bu anlayış içerisinde Türkiye'nin geleceÄŸinin çok daha iyi olacağı, beka konusundaki problemlerin mutlak surette halledileceÄŸi kanaatindeyiz. Biz, Türk milleti için varız. Bu aziz milletin hizmetkarıyız. Türk milletinin kalkınabilmesi ve müreffeh hale gelebilmesi için her türlü tedbiri almaya, her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız."

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiÄŸi mesaj, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°zzet Ulvi Yönter tarafından okundu.

Sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyulan kongrede, her bir konuÅŸmacıdan sonra kürsü ile mikrofon görevliler tarafından dezenfekte edildi.

MHP Antalya Ä°l BaÅŸkanı Hilmi Durgun'un tek aday olduÄŸu kongreye, aralarında AK Partili ve MHP'li milletvekillerinin de bulunduÄŸu çok sayıda davetli ile parti üyeleri katıldı.

Muhabir: Oktay Özden

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER