Politika

MHP Başkanlık Divanında görev dağılımı yapıldı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, belirlediği 15 kişilik Başkanlık Divanı üyeleri arasında görev dağılımı yaptı.

MHP Başkanlık Divanında görev dağılımı yapıldı
25-03-2018 19:26

ANKARA (AA) - MHP'den yapılan açıklamaya göre, MHP'nin 12. OlaÄŸan Büyük Kurultayı'nın ardından ÅŸekillenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri arasından BaÅŸkanlık Divanını belirleyen Genel BaÅŸkan Devlet Bahçeli, üyeler arasında görev dağılımı gerçekleÅŸtirdi.

Bu kapsamda, daha önce Medya, Halkla Ä°liÅŸkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı olan Semih Yalçın, TeÅŸkilat Ä°ÅŸlerinden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcılığına getirildi.

Yeni görevlendirmeyle, Fethi Yıldız Hukuk ve Seçim Ä°ÅŸlerinden, Celal Adan Siyasi Ä°ÅŸler, Parlamento ve Hükümet Ä°ÅŸlerinden, Emin Haluk Ayhan Ekonomik ve Sosyal Politikalardan, Mustafa Kalaycı Medya, Tanıtım ve Halklar Ä°liÅŸkilerden, Mevlüt Karakaya Mali Ä°ÅŸlerden, Kamil Aydın Türk Dünyası ve Uluslararası Ä°liÅŸkilerden, Ä°zzet Ulvi Yönter AraÅŸtırma-Strateji GeliÅŸtirmeden, Sadir Durmaz Yerel Yönetimlerden, YaÅŸar Yıldırım Mesleki ve Sivil Toplum KuruluÅŸları Ä°le Ä°liÅŸkilerden, Sefer Aycan Parti Ä°çi EÄŸitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcıları oldu.

Bahçeli, "A Takımı"nda bir kadına yer verdi. Deniz Depboylu, Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcılığına getirildi.

7 yeni isim

Bahçeli, BaÅŸkanlık Divanında 7 yeni isme yer verdi. Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Ä°stanbul Milletvekili Ä°zzet Ulvi Yönter, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile YaÅŸar Yıldırım ve Sefer Aycan BaÅŸkanlık Divanı'nın yeni isimleri oldu.

Öte yandan kurultay öncesi Genel Sekreterlik görevinde bulunan Ä°smet Büyükataman, bu görevini sürdürdü.

Mustafa Hidayet VahapoÄŸlu ile Fatih Çetinkaya ise partinin yeni genel sekreter yardımcıları oldu.

Muhabir: Mehmet Tosun

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER