Eğitim

Mezunlar geleceğe uğurlandı

İstanbul'da hizmet veren toplam 45 Uğur Lisesi'nde eğitim gören 4 bin 600 liseli öğrenci, düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde büyük bir coşkuyla geleceğe uğurlandı.

Mezunlar geleceğe uğurlandı
27-05-2019 20:47

Uğur Okulları'nın 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezunları, 26 Mayıs Pazar günü Volkwagen Arena'da gerçekleşen törenle diplomalarını aldı. İstanbul'da hizmet veren 45 Uğur Lisesinin toplam 4 bin 600 öğrencisine yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı törenle unutulmaz bir mezuniyet hatırası hediye edildi. Ceyhun Yılmaz'ın sunuculuğu ile gerçekleşen törende öğrenciler Pinhani konseri ile de keyifli anlar yaşadı.

Türkiye'nin dört bir yanında 119 okuldan 10 bin 500'e yakın mezun veren Uğur Okullarının İstanbul'daki öğrencileri, mezuniyet coşkusunu Volkwagen Arena'da yaşadı. Öğrencilerin heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadığı törene, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Esmer, BUEK eğitim yöneticileri ile çok sayıda öğretmen ve veli katıldı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER