Teknoloji

Meizu PRO 6 yeniden görüntülendi

Meizu'nun yeni amiral gemisi PRO 6 kısa bir süre sonra kullanıcılar ile buluşacak. Merakla beklenen cihaz ile ilgili yeni görseller sızdırıldı.

Meizu PRO 6 yeniden görüntülendi
05-04-2016 08:17

Meizu'nun yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli PRO 6 kısa bir süre sonra kullanıcılar ile buluşacak. Çinli markanın yeni tepe modelinin tanıtım zamanı yaklaştıkça iddialar da doğal olarak artıyor. Şimdi de popüler cihaza ait olduğu iddia edilen yeni görseller ortaya çıktı.

5.7 inçlik 2K çözünürlüğe sahip olması beklenen ekranın çerçevesiz yapısı görsellerde dikkati çeken ilk detay oluyor. Parmak izi okuyucunun entegre edildiği home butonuyla beraber Meizu'nun ön yüzde kullandığı genel hatlarını koruduğu görülüyor. Arka kısımda ise farklı yapıdaki anten çizgileri belirgin bir şekilde görülürken, kameranın altındaki otofokus ve etrafında bulunan LED flaş Meizu PRO 6'yı değişik bir yapıya sokuyor.

Meizu PRO 6'nın MediaTek Helio X25 işlemci, 4 GB RAM – 64 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM – 128 GB dahili hafıza seçenekleri, 21 megapiksel ana kamera, USB-C bağlantı desteği gibi ana teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca Apple'ın da kullandığı 3D Touch özelliğinin de yer alacağı iddia edilen cihazın bu yılın üçüncü çeyreğinde küresel pazarda satışa sunulması bekleniyor.


scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER