Gündem

'Maskeli baloyu bitirin'

Cumhurbaşkanı, CHP'nin İzmir adayını Kandil'in belirlediğini söyledi, alandakilere “Maskeli baloyu sona erdirin” diye seslendi. Bahçeli de İzmirlilerden 12 Eylül zulmünün mirasçılarına sırtlarını dönmesini istedi.

'Maskeli baloyu bitirin'
18-03-2019 10:02

Cumhur İttifakının iki lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün İzmir'de on binlere seslendi.

Sadece Türk bayraklarının kullanıldığı meydanda İzmirlilere seslenen Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın köklerinin ‘411 el kaosa kalktı' manşetlerinin atıldığı dönemlere kadar gittiğini belirterek,

“İnşallah bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer. Türk siyasetinin son yıllardaki en dirayetli siyasetçisi olarak gördüğüm Sayın Bahçeli'yle birlikte ülkemizin önüne kurulan tuzakları birer birer bozarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti'nin 17 yıldan bu yana iktidarda olduğunu hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:


“İzmir için dişe dokunur tek bir hizmeti olmayanlar, yıllarca bu şehri belli değerler ve korkular üzerinden istismar ettiler. Soruyorum size, bunların dile getirdikleri korkulardan hangisi doğru çıktı?

Biz insanımızın giyimine mi karıştık, yediğine, içtiğine mi karıştık? Ama bunlar ne diyor? ‘Bunlar gelirse şöyle olacak, böyle olacak.' Ya 17 yıldır iktidardayız, işte şu anda karşımda hanım kardeşlerime bakıyorum, herkes istediği gibi giyiniyor ve şu anda inanıyorum ki bu kardeşlerim bunlara en güzel cevabı veriyorlar.”

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER