Genel

“Marka Zirvesi 2019“ sektörün önde gelenlerini Yeditepe Üniversitesi'nde buluşturdu

"Marka Zirvesi 2019 ile Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, teori ile pratiği bir araya getirerek kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor"

“Marka Zirvesi 2019“ sektörün önde gelenlerini Yeditepe Üniversitesi'nde buluşturdu
10-12-2019 16:12

Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinin düzenlediği "Marka Zirvesi 2019" etkinliğinde ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerini ağırladı.

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, dünyada ve Türkiye'de markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği iletişim faaliyetlerinin ele alındığı "Marka Zirvesi 2019", sektörde önemli bir yere sahip markaların temsilcilerinin öğrencilere deneyimlerini aktardığı bir platform oldu.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Aydın Aslaner koordinatörlüğünde, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümleri öğrencileri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen zirve, üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Zirvenin açılışında konuşan Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Billur Ülger, marka kavramının yüzlerce değişkeni içinde barındırdığını belirterek marka konusuyla ilgili çok büyük katkıları olacak değerli konukları ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER