Medya

Maocu Perinçek’in Aydınlık’ı "Bayram Tatili”ne çıktı, bahanesi de “Kağıt maliyetleri” oldu iyi mi!

Bayramın ilk gününde çıkan sayısında, Aydınlık sürmanşetinden yapılan duyuruda, artan maliyetlerden ve kağıt sıkıntısından dolayı üç gün ara verildiği açıklanırken, gazetenin 25 Ağustos'ta yeniden çıkacağı belirtildi.

Maocu Perinçek’in Aydınlık’ı "Bayram Tatili”ne çıktı, bahanesi de “Kağıt maliyetleri” oldu iyi mi!
22-08-2018 14:54

HABER MERKEZİ -ÖZEL-

Vatan Partisi lideri ve Maocu Doğu Perinçek’in gazetesi Aydınlık, Kurban Bayramı süresince yayınlanmama kararını “Artan kağıt maliyetleri ve kağıt sıkıntısı” diye duyurup tatile çıktı.

“Aydınlık” adıyla yayın hayatını sürdüren, manipülatif ve kışkırtıcı yayınları ile dikkat çeken eski İşçi Partisi, şimdilerin Vatan Partisi olarak bilinen, sol siyasetin ayrı bir kanadının yayın organı da olan ve gerçekten de zorlu mali şartlarda varlığını sürdüren gazete, yayınına 3 gün "zorunlu” bir ara verdiğini duyurdu.

Kurban Bayramı arefesinde hazırlanan ve Bayramın ilk gününde çıkan sayısında, Aydınlık sürmanşetinden yapılan duyuruda, artan maliyetlerden ve kağıt sıkıntısından dolayı üç gün ara verildiği açıklanırken, gazetenin 25 Ağustos'ta yeniden çıkacağı belirtildi.

HEM MESAİ ÜCRETİ HEM KAĞIT HEM DE BASKI MASRAFINDAN KURTULDU...

Böylelikle gazete çalışanları bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü hakları olan tatil imkanına kavuşurken, gazete yönetimi de kağıt ve baskı masrafı ile birlikte çalışanlara mesai ücreti ödemekten kurtulmuş oldu. Gazete çalışanları 3 günlük tatilin ardından bayramın dördüncü günü iş başı yaparak 25 Ağustos tarihli gazeteyi hazırlayacak.

Logo kenarındaki “Vatan, Emek, Namus” sloganı ile yayınlanan gazete, aynı gün koç resmi ile birlikte “Bayramınız kutlu olsun” diyerek bayram kutlamasında da bulunurken manşetine ise "İthal kağıtla milli basın olmaz” ifadesini taşıdı.

Aydınlık, sürmanşetinde; "Artan maliyetler ve kağıt sıkıntısı sebebiyle yayınımıza üç gün zorunlu olarak ara veriyoruz. Dolar kuşatmasından okurlarımızın da desteğiyle güçlenerek çıkacağız. 25 Ağustos Cumartesi gününden itibaren daha güçlü bir Aydınlık için şimdiden kolları sıvıyoruz” denilerek Bayram günlerinde yayına 3 gün ara verilerek tatile çıkıldığı duyuruldu.

.
dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER