Özel Haber

Mansur Yavaş: Moskova kentinin zengin tecrübesinden yararlanacağız!

Moskova'ya gerçekleştirdiği ziyarette 7- 8 yıl önce geldiği şehirdeki değişime dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Moskova'nın zengin tecrübesinden faydalanacaklarını söyledi

Mansur Yavaş: Moskova kentinin zengin tecrübesinden yararlanacağız!
21-07-2019 00:06

MOSKOVA - ÖZEL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Rusya'nın başkenti Moskova'nın muazzam şekilde değiştiğini vurgulayarak, "Moskova'nın zengin tecrübesinden yararlanacağız." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Moskova’ya resmi bir ziyaret gerçekleştiren ve temaslarının ardından Moskova Belediyesi'ne bağlı haber ajansına konuşan YavaşMoskova ve Ankara kentleri arasında işbirliği anlaşmalarını imzaladıklarını belirtti.

"MOSKOVA’DAKİ DEĞİŞİKLİKLERE HAYRAN KALDIK..."

Moskova ve Ankara Belediyeleri arasında imzalanan işbirliğine dikkat çeken Yavaş, şöyle konuştu:

"Bu anlaşmalar, kültürel, ekonomik ve kent ulaşımı alanlarındaki işbirliğini, tecrübe paylaşımlarını içeriyor. Moskova kentindeki değişikliklere hayran kaldık ve sizin projelerinizi kentimizde de görmek isterdik. Bunun için bu projeleri gözden geçireceğiz ve Ankara kentinin değişimi ile ilgili kendi tecrübemize uyarlayacağız.

Özetle şunu ifade edeyim; Moskova kentinin zengin tecrübesinden yararlanacağız. Moskova son yıllarda muazzam şekilde değişti."

Moskova'yı ikinci defa ziyaret ettiğini belirten Yavaş, daha sonra şunları ifade etti:

"İlk kez 7-8 yıl önce geldim. Bu zaman dilimi içinde Moskova kentinin gerçekten de muazzam şekilde değişmiş olduğunu görüyorum. Özellikle kent ulaşımı alanında. Bu konudaki tecrübenizden yararlanmayı umuyoruz."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER