Ekonomi

Maliye Bakanı Ağbal: Borçlarını ödeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim

Maliye Bakanı Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Maliye Bakanı Ağbal: Borçlarını ödeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim
31-05-2017 20:37

ANKARA (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yapılandırmada süre uzatılmayacak'Yeniden yapılandırmadan 6 milyon vatandaş yararlandı''Yeniden yapılandırmalarda ödeme tarihleri birleştirilsin' önerisi

Ağbal, yaptığı açıklamada, yeniden yapılandırmayı içeren 6736 Sayılı Kanun kapsamındaki ödemelerin bugün sona erdiğini belirterek, yapılandırmanın bozulmaması için ilk 2 taksitin ödenmesi gerektiğini vurguladı.

Söz konusu ödemelerin yapılmaması halinde kanunun getirdiği kolaylıkların ortadan kalkacağına işaret eden Bakan Ağbal, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız bu ödemeyi yaparlarsa, önümüzdeki 1 yıl içinde imkanlarının yetmediği durumda 2 taksiti ödemeyip, erteleyebilecekler. Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER