En Son Yazılar

Madrid'den Sergio Ramos'a çılgın zam!

 Real Madrid'den bu transfer döneminde ayrılmak isteyen ancak Florentino Perez'in vetosuyla kulüpte kalan Sergio Ramos ile yeni sözleşme görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı belirtildi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Real Madrid, Sergio Ramos'un k

Madrid'den Sergio Ramos'a çılgın zam!
14-08-2015 04:33

 Real Madrid'den bu transfer döneminde ayrılmak isteyen ancak Florentino Perez'in vetosuyla kulüpte kalan Sergio Ramos ile yeni sözleşme görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Real Madrid, Sergio Ramos'un kontratını 2020'ye kadar uzatacak ve sezon başına 10 milyon euro net ücret vereceği kaydedildi. Ayrıca, Ramos'un kontratına çeşitli primlerin konulduğunun altı çizildi. İki taraf arasındaki anlaşmanın, önümüzdeki pazartesi günü resmiyete döküleceği ifade edildi.

Florentino Perez'in, Sergio Ramos'u isteyen Manchester United'ın istediği 11 milyon euro nedeniyle bu denli zam yaptığı yazıldı.

Daha önce, Sergio Ramos ile Çin'de görüşen Florentino Perez; 'Sen transfer olamazsın. Eğer seni satarsam, bir sonraki giden ben olurum' dediği basında yer almıştı. 





Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER