İnsan&Hayat

LPG Montaj Hizmetinde Bütçe Dostu Fiyatlar

Yakıt tasarrufu konusunda büyük fark yaratan Otogaz kitlerinin çok sayıda araç sahibi tarafından tercih edildiği bilinmektedir.

LPG Montaj Hizmetinde Bütçe Dostu Fiyatlar
01-10-2020 18:56

Benzin ve dizele göre kendine has avantajları bulunan otomobil gaz sisteminin yüksek performans verebilmesi için araçla uyumlu olması gerekir.

Daha az yakıt tüketimi, sürüş performansı, motor ömrünün uzaması gibi faydalar düşünüldüğünde LPG tercih etmek ideal bir seçenek olacaktır.

Piyasa fiyatlarının firmadan firmaya değişim gösterebileceği unutulmamalıdır. Bu yüzden piyasa araştırmasında bulunmak doğru olacaktır. Araştırmayı kısa tutmanızı sağlayacak bir oto gaz servis firması ise öne çıkmaktadır. İstanbul Şişli’deki istasyonunda hizmet sağlayan Candan Mühendislik, oto gaz dönüşüm fiyatlarını müşteri odaklı belirleyerek bütçe dostu bir seçeneği ortaya çıkarıyor.

Uygun LPG Montaj Fiyatları

Lpg kitlerinde marka detayı fiyatı belirleyen en önemli unsudur. Lovato, Atiker, Brc gibi öncü markalarda fiyatların biraz daha yüksek olduğu görülebilir. Ancak bu markaların araca katacağı faydalar düşünüldüğünde, montaj için ödenen paranın karşılığı büyük olacaktır.

Kalitesiz kitler tercih edildiğinde ortaya çıkabilecek arızalar yüzünden daha fazla masrafa girilebilir.

Bir diğer önemli husus montajı gerçekleştiren servis üzerinedir. Monte işleminde yapılan hatalar sonucunda araçtan yüksek verim alınamazken, arıza oluşum ihtimali ortaya çıkacaktır.

Tecrübe ve özveri kavramlarına önem vererek bir vizyon haline getiren Candan Mühendislik, Lpg montajı esnasında her bir işlemin doğruluğunu tespit etmeden aracı sahibine teslim etmiyor. Gaz sisteminin sorunsuz çalışıyor olduğu kanısına varılana dek çalışmalar sürdürülüyor.

Böylece araç sahibi mağdur edilmezken, araçta oluşabilecek arızaların önüne geçilmiş oluyor. Firmanın fiyat politikası tamamen müşteri lehine işliyor. Yüksek hizmet standardını koruyarak uygun fiyat garantisi sunan işletme, bakım ve onarım işlerinde aynı vizyonu yansıtmaya devam ediyor.


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER