Genel

Lonca, yeni dönemde FinTech odağında proje başvurusu alacak

Beşinci dönemde sadece FinTech kategorisinde başvuru yapılabilecek

Lonca, yeni dönemde FinTech odağında proje başvurusu alacak
09-03-2020 15:32

Teknoloji odaklı ve ölçeklenebilir iş fikirlerinin desteklenmesi amacıyla Kuveyt Türk tarafından kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi'nde yakın dönemde başlayacak beşinci dönem eğitimine sadece FinTech kategorisinde başvuru yapılabilecek.

Kuveyt Türk açıklamasına göre, Lonca Girişimcilik Merkezi'nde beşinci dönem başvuruları başladı. Yeni eğitim ve mentorluk döneminde 10 yeni girişime destek vermeyi amaçlayan Lonca Girişimcilik Merkezi'ne startup'lar 5 Nisan'a kadar müracaat edebilecek.

Başvuruları "www.loncagirisim.com" adresi üzerinden kabul eden merkez; yeni dönemde FinTech kategorisinde ödeme sistemleri, blockchain, dijital cüzdan, mobil POS, API bankacılığı, bireysel finans yönetim araçları, finansal karşılaştırma hizmetleri, kitle fonlama, robot teknolojileri, hukuk ve sigorta teknolojileri, karar destek teknolojileri gibi finansal teknolojiler üzerine geliştirilen projeler kabul ediyor.

Her dönem yüzlerce başvurunun alındığı Lonca'da jüri üyeleri, girişimin geniş bir pazar büyüklüğüne hitap etmesi, bir gelir ya da fayda modelinin olması gibi birçok kriteri göz önünde bulundurarak değerlendirme yapıyor.


Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER