Spor

Ljubisa Tumbakovic: Türk Milli Takımı'nın büyük bir geleceği var

Karadağ A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ljubisa Tumbakovic, Mircea Lucescu'nun Türkiye'nin başında iyi işler başardığını ve geleceğe dönük büyük adımlar attığını belirterek, "Türk Milli Takımı'nın büyük bir geleceği var." dedi.

Ljubisa Tumbakovic: Türk Milli Takımı'nın büyük bir geleceği var
28-03-2018 02:59

PODGORÄ°CA (AA- )KaradaÄŸ A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ljubisa Tumbakovic, maçın arından Podgorica Åžehir Stadı'nda düzenlediÄŸi basın toplantısında, Türkiye maçının ilerleyen dönemde hangi oyuncuları milli takıma alabileceÄŸini görmek için iyi bir test olduÄŸunu belirtti.

Türkiye'ye karşı forma ÅŸansı bulan futbolcuların kısmen baÅŸarılı olduÄŸunu aktaran Tumbakovic, KaradaÄŸlı futbolcuların maçın başında dağınık olduklarını ancak ilerleyen bölümde ayaÄŸa kalkmayı baÅŸardıklarını söyledi.

KaradaÄŸlı futbolcular arasında bir ÅŸeyler ortaya koymak adına olumlu bir enerji olduÄŸunu vurgulayan Tumbakovic, "Türkiye büyük bir ülke ve ciddi bir futbol ligine, iyi bir milli takıma sahip." ifadesini kullandı.

Tumbakovic, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ile ilgili de "Lucescu iyi iÅŸler baÅŸarıyor ve geleceÄŸe dönük büyük adımlar atıyor. Türk Milli Takımı'nın büyük bir geleceÄŸi var." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Kayhan Gül

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER