En Son Yazılar

Liverpool 14'lük Norveçli'yi kaptı

Dünyanın önde gelen futbol takımları transferde uzun vadeli çalışmalar yapmayı sürdürüyor. Bu takımların başında gelen Liverpool, 14 yaşındaki Norveçli genç oyuncu Edvard Tagseth'i kadrosuna kattı.Liverpool Akademisi'ne dahil olan Edvard Tagseth'i isteyen

Liverpool 14'lük Norveçli'yi kaptı
07-08-2015 23:04

Dünyanın önde gelen futbol takımları transferde uzun vadeli çalışmalar yapmayı sürdürüyor. Bu takımların başında gelen Liverpool, 14 yaşındaki Norveçli genç oyuncu Edvard Tagseth'i kadrosuna kattı.

Liverpool Akademisi'ne dahil olan Edvard Tagseth'i isteyen kulüpler arasında Manchester United da vardı ancak transferde mutlu sona Liverpool ulaştı. Tagseth ile İngiliz ekibi 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı.Genç oyuncu Norveç basınına kısa bir röportaj da verirken, ''Bu anın her zaman hayalini kurdum. Bu inanılmaz bir şans ve tecrübe olacak. Liverpool'un benim için en iyi kulüp olduğunu hissettim'' ifadelerini kullandı.

Edvard Sandvik Tagseth, Real Madrid'e giden Martin Odegaard'dan sonra büyük bir takıma bu genç yaşta transfer olan isimler arasına girdi.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER