Genel

LG buhar özellikli çamaşır makineleri bakterileri yok ediyor

Buhar özellikli çamaşır makineleri, klasik çamaşır makinelerinin aksine, kazanın sadece bir bölümüne değil...

LG buhar özellikli çamaşır makineleri bakterileri yok ediyor
03-12-2020 13:15

LG, buhar özellikli çamaşır makineleriyle üst düzeyde hijyen sağlarken alerji ve solunum problemlerine neden olan alerjenleri yüzde 99,9 yok ediyor. Kurutucuları ise kapalı ev ortamında giysileri kurutma derdine son veriyor.

LG'nin açıklamasına göre, pandemide ikinci dalganın tüm hızıyla başlaması, kış aylarının gelmesiyle birlikte diğer solunum yolu hastalıklarında da artış yaşanması tüketicilerin sağlıklarına ve hijyenlerine daha da fazla dikkat etmesine neden oluyor.

Sağlıklarını korumak adına temizliği her yönüyle ön planda tutanlar için, yıkadıkları çamaşırları kışın kapalı ortamda kurutmak büyük bir sorun oluyor. Soğuk havalar yüzünden açılamayan pençeler nedeniyle evler yeteri kadar havalanamıyor. Bir de üzerine, iç alanlarda kurutulan çamaşırlar eklenince büyük sağlık sorunlarına davetiye çıkarılıyor. Ev içerisinde kurutulan çamaşırların yarattığı nemli ortamlar spor adı verilen “tohumları” serbest bırakabilen küf oluşumunu teşvik ediyor. Bu da başta astım ve alerjik hastalıklar olmak üzere birçok sağlık probleminin tetikleyicisi olarak kabul ediliyor.

LG, toplumun sağlığına maksimum özen gösterdiğimiz bugünlerde, tüketicilerini buhar özellikli çamaşır makineleri ve kurutucularıyla destekliyor. Tüketiciler dilerlerse buhar özellikli çamaşır makinesi ve kurutucuyu ayrı ayrı, dilerlerse de hem yıkama hem de kurutma fonksiyonu olan tek bir makine olarak satın alabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER