Genel

LEAD Network Ümit Boyner’i ağırladı

"Kapsayıcı bir ekonomik gelişme ve sürdürülebilir büyüme için kurumsal yönetişimde çeşitlilik ve kadın erkek eşitliği bir tercih değil zorunluluktur"

LEAD Network Ümit Boyner’i ağırladı
01-10-2020 19:50

Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, toplumsal cinsiyet eşitliği meselesinin sadece toplumlar için değil şirketler için de çeşitlilik, demokrasi, katılımcılık ve nihayetinde etkin yönetişimin temel konularından biri olduğunu aktardı.

LEAD Network buluşmalarının eylül ayı konuğu olan Ümit Boyner, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin hak, özgürlükler ve demokrasi meselesi olduğunu belirtti.

LEAD'den yapılan açıklamaya göre, perakende ve tüketici ürünleri sektörlerinde çalışan kadın liderleri destekleyen, üst düzey kadın yöneticilerin sayılarını artırmayı ve gelişimlerine katkıda bulunmayı misyon edinen LEAD Network’ün eylül konuğu Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner oldu.

"Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Çeşitlilik ve Kurumsal Yönetişim" başlıklı etkinlikte LEAD Network üyeleriyle bir araya gelen Boyner, toplumsal cinsiyet eşitliği meselesinin sadece toplumlar için değil şirketler için de çeşitlilik, demokrasi, katılımcılık ve nihayetinde etkin yönetişimin temel konularından biri olduğunu belirtti. Boyner ayrıca, kapsayıcı bir ekonomik gelişme ve sürdürülebilir büyüme için kurumsal yönetişimde çeşitlilik ve kadın erkek eşitliğinin bir tercih değil zorunluluk olduğunun altını çizdi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER